dilluns, 14 de setembre del 2015

CRÒNICA : CAMPANET 4 GÈNOVA 3

Partit vibrant el que es va disputar ahir diumenge al municipal de Campanet.
El partit va començar molt bé pel Campanet ja que va sortir llançat i en vint minuts va ser capaç de posar-se tres a zero al marcador.

Al minut 13 Toni Martorell aconseguia arribar a una pilota dividida dins l'àrea i afusellar al porter visitant. Poc després una arribada fins la línia de fons del mateix Martorell acabà amb una passada que Dani Torres envià a la xarxa. I dos minuts més tard Marquet controlava una pilota fora de l'àrea que la deixà per a Pedro Pascual que de primeres l'engaltà a l'escaire esquerr de la porteria visitant on el porter no va poder fer més que mirar-la entrar.

El partit pareixia més que decidit i el Campanet semblava que aconseguiria marcar més gols , però a la mitja hora l'equip visitant aconseguí escurçar distàncies i marcà el 3-1 en que s'arribà al descans.

La segona part començà amb dues jugades polèmiques on els campaneters demanaren penals sobre Martorell i Vicenç , però el penal arribà a l'àrea contrària i serví per posar el 3-2 al marcador. Aquí arribaren els nirvis locals i després de desaprofitar un grapat de bones ocasions a la fi Vicenç marcà a la sortida d'un córner botat per Capellà. Pareixia que el Campanet tornava a tancar el partit.
Però una falta lateral aperentment sense molt de perill es convertí en l'expulsió de Reus per dues grogues en un minut i el 4-3 que ja seria definitiu, això al minut 89.

En definitiva tercer partit seguit sense perdre i segona victòria consecutiva que deixa el Campanet amb 7 punts a la classificació.

Per cert que abnas del partit es va retre homenatge a Tomeu Morell i Jaume Aguiló per les seves lesions al genoll i turmell respectivament i també a Toni Capellà per la seva paternitat.

També el partit de diumenge va significar el debut de Moixet i Amengual aquesta temporada.