diumenge, 27 de setembre del 2015

CRÒNICA :CAMPANET 0 LA UNIÓN 2

Que aquesta lliga de preferent és molt igualada és una cosa que jornada a jornada va quedant molt clara. I una jornada guanyes un partit per petits detalls i la següent el pots perdre.

Això és un poc la tònica del Campanet i la resta d'equips de preferent.
Avui contra La Unión ha estat un partit molt igualat, espès, i amb ocasions pels dos equips , però amb més efectivitat per l'equip visitant.

La Unión ha presentat moltes dificultats al Campanet amb el seus davanters molt ràpids i amb molta mobilitat i ha fet que gaudissin d'ocasions clares de gol.

La primera part ha acabat amb empat a zero i la més clara local ha estat una ocasió de Martorell.

Tot d'una de iniciar-se la segona part , una internada visitant ha acabat amb el 0-1. Després el Campanet ha tirat un poc de garra i ganes per empatar i ocasions no n'han faltat : Amengual de fora de l'àrea, Toni Salas , en el que era el seu debut amb l'equip, a la sortida d'un córner ha estat a punt d'empatar però el porter visitant ha fet una gran aturada. I la més clara de Sergi a les acaballes del partit on en un córner la pilota li ha quedat morta al punt de penal i el seu xut ha sortit alt.

També s'ha de dir que l'equip vsisitant feia perill al contraatac, i en un d'aquests , al descompte i amb el Campanet volcat a l'atac ha aconseguit fer el 0-2 definitiu.

El partit també servia coma trofeu de les Festes de Sant Miquel, trofeu que ha guanyat La Unión.

La setmana que ve toca aixecar el cap contra l'Atlètic Rafal , que ha baixat aquest any de tercera divisió.