diumenge, 23 d’agost del 2015

CRÒNICA : ESPANYA -3- CAMPANET -0-

Mal debut ahir del Club Esportiu de Campanet en l'estrena de la Preferent 15-16 ja que va caure derrotat per tres gols a zero a Llucmajor.
El partit ja no començar gaire bé, ja que a poc de començar un penal en contra , on a més es va lesionar Tomeu Morell "Gallo", significà el primer gol per l'equip local.
Després el Campanet es va refer i va tenir algunes ocaions per empatar, però també és cert que l'Espanya també hagués pogut fer el 2-0 amb uns quants xuts de fora de l'àrea, sobretot un xut de gairebé el mig camp que ja havia superat Gost però que va botar i va pegar al travesser.

La segona part va començar molt bé , amb una clara ocasió de Palou que sortí massa alta. El Campanet pareixia que podia aconseguir l'empat, però una jugada desgraciada dins l'àrea campanetera significà el 2-0 gairebé definitiu faltant 20 minuts.
Però despres del segon gols el campanet va tenir unes quantes ocasions molt clares que no acabaren en gol per ben poc, sobretot un pal de Martorell. Després amb l'equip visitant volcat a l'atac arribà al minut 90 el definitiu 3-0.

Destacar que amb el Campanet ahir van debutar Martí Cànaves, Joan Reynés, Carlos Ruiz i el cos tècnic, format per Toni Florit, Jaume Calafat i Pere Sastre.

En definitiva un partit amb massa càstig final pels esforços del nostre equip que segur que la setmana que ve contra el Santanyí lluitarà per aconseguir sumar els tres primers punts de la temporada.

També volem destacar i agrair als seguidors del nostre equips que es van desplaçar a Llucmajor ( que no éren pocs). MOLTES GRÀCIES!