dilluns, 31 d’agost del 2015

CRÒNICA : CAMPANET (1) - SANTANYÍ (1)


A la segona jornada ha arribat el primer punt de la temporada. I ha estat gràcies a un gol de Toni Martorell al descompte del partit contra el Santanyí que significava el definitiu empat a un.

El partit va començar igual que a la primera jornada amb un gol en contra als primers minuts de partit. Una entrada per banda esquerra arriba al segon pal i el "9" visitant anota de cap.  A partir d'aquí era el Santanyí el que dominava i controlava el partit amb unes arribades perilloses a l'àrea, entre aquestes arribades el Campanet en tingué alguna també, als peus de Carlos Ruiz i Martorell.

A mesura que anava avançant el partit l'equip local anava guanyant terreny al Santanyí però sense crear molt perill.

A la segona part canvià un poc el panorama i el Campanet va ser més incisiu i va disposar de moltes arribades clares, també és cert que el Santanyí va tenir un parell de contratacs per sentenciar el partit. Però els darreres minuts va ser un atac constant de l'equip local de tot tipus : Capellà de falta, un pal de Sergi, una arribada molt clara de Martorell, un xut de Víctor... Però no va ser fins al 91 quan Martorell es quedava sol davant el porter i marcava l'empat definitiu.

La setmana que ve el Campanet visita Na Capellera, contra un clàssic del nostre futbol, el Manacor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada